Zaalverhuur

Parochiekring Westveld verhuurt een veelzijdige evenementlocatie voor maximaal 400 aanwezigen. Gelegen in een groene omgeving op een boogscheut van Gent centrum, goed bereikbaar via E40, E17 en R4 en tevens voorzien van een ruime parking.

Afhankelijk van de huurders kunnen we een polyvalent geheel op maat aanbieden met ondermeer:

• een grote (feest)zaal voor 400 personen
  • functioneel podium met technische ondersteuning (muziek, luidsprekers, microfoon, ...)
  • een rustgevende tuin + terras die vanaf de lente in een nieuw jasje zal zitten.
  • moderne vergaderzaal voor 15 à 20 personen
  • uitgeruste keuken met voldoende borden, bestek, ...
  • een ontspanningsruimte met tapbiljarts, sjoelbak en een grote TV, ideaal voor sportwedstrijden te volgen
  • Een gloednieuw petanqueterrein tegen het voorjaar

Parochiekring Westveld ontvangt momenteel reeds diverse biljartclubs, dansclubs, oldtimerclubs maar is ook de ideale locatie voor jou teambuildings, vergaderingen, seminaries, rouwmaaltijden, trouw- en verenigingsfeesten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie omtrent beschikbaarheid, gedetailleerde prijzen en openingsuren.

Geef ons een seintje!

Heeft u een vraag, of een suggestie over Parochiekring Westveld? Of wilt u juist Parochiekring Westveld een felicitatie sturen? Geef ons een seintje en wij contacteren u zo snel mogelijk terug.